Kliv in i pokersvängen

Poker behöver egentligen ingen närmare presentation. Bord, marker och kortlek. Beståndsdelarna i dessa klassiska kortspel vet de flesta redan om. Men om man aldrig provat poker förut finns det en del saker man bör tänka på innan man går all-in.

Viktigt att klargöra först och främst är att poker inte handlar om tur. Det är inte som roulette eller spelautomater där du inte kan påverka utgången av spelet. Poker handlar om skicklighet. Det handlar om att tänka snabbt och kunna läsa sin motståndare. Du kommer därför behöva träna för att bli riktigt bra på poker. Det är inget man gör i en handvändning men när du väl lärt dig det kommer du snabbt märka hur kul det är. Att känna att du behärskar spelet kommer vara extra roligt och sköter du dina kort rätt kommer du ha många timmar av underhållning och spänning framför dig.

Värt att komma ihåg är att poker oftast spelas om riktiga pengar. Även detta kan verka självklart för många men det är ändå värt att trycka på. Du ska därför se till att inte spela för mer pengar än du har möjlighet att förlora. Tro därför inte att du kommer kunna tjäna pengar på ditt spelande. Gör du det är det så klart bra men utgå inte ifrån det. Om man hamnar i ett spelmissbruk är det väldigt svårt att bryta sig loss från och det är därför viktigt att tidigt vara på sin vakt.

Är du det kommer du säkerligen ha mycket roligt att se fram emot vid pokerborden. Ett tips är att börja att spela för ”låtsaspengar” för att dels få kläm på hur spelet fungerar men också undvika att förlora pengar i processen.

Vad väntar du på? Klicka dig in på Poker.se och kör igång. Välkommen till pokerns fantastiska värld.