Jakt online

Jakt sker inte bara de djupa, svenska skogarna. Mellan jaktpassen och säsongerna kan du fortsätta att utöva ditt jaktintresse framför datorn och mobilen istället. Fram till dess att det är dags för nästa pass, förstås.

Bearskin

För dig som letar efter de senaste tillbehören till jakten, hjälpmedel för dig som har hund samt kläder och litteratur ska du titta in hos Bearskin. Deras webbshop är full med roliga och praktiska prylar för den som älskar att jaga. De har inte specialiserat sig på en typ av jakt utan försöker samla flera jakttyper på samma sajt. Har du vänner som också älskar jakt kan du passa på att köpa ett present kort till födelsedagen eller hitta en present som uppmuntrar till en jakt i goda vänners lag.

Spel

Eller så tränar du din rekationsförmåga med FPS-spel på nätet. Firs Person Shooter-spel är en populär marknad med många stora titlar. En klassiker är Golden Eye från Nintendo 64 som bygger på James Bond-filmen med samma namn. Det är lite större pixlar än i de nyare spelen men en klassiker som fortfarande håller måttet vad gäller action och spelmekanik. Du blir inte en bättre skytt bara för att du avfyrar skott i en virtuell värld, men du har kul och blir bättre på att analysera omgivningar och reagera.

Forum

Jaktsidan kan du bli medlem och få tillgång till deras forum. Där kan du snacka jakt med likasinnade och får massor med råd och tips. Om du är i startgroparna med din jaktlicens eller har precis tagit examen kan forumet vara ett sätt att lära känna nya jägare och bli inbjuden till andra jaktlag.