En sommar för den Håkan-frälste

Håkan Hellström är onekligen en av Sveriges populäraste artister. Utsålda konserter och hans många utmärkelser vittnar om detta och att hans musik spelas på radio och förekommer i otaliga spellistor är ytterligare exempel på hans storhet. 

På den här sajten försöker vi ständigt uppdatera om nöjen för alla det är därför självklart att uppmärksamma en av de större nöjeshändelserna i Sverige denna sommar. Håkan Hellström ska ut på turné och biljettförsäljningen har verkligen exploderat. I augusti ifjol släppte han sitt senaste album ”Du gamla du fria” och nu är det alltså dags för en Sverige-turné för Göteborgs stolthet. Vi har valt ut några av godbitarna.

umeå

Den 17:e juni går Håkan Hellström in på Campus Arena i Umeå för att riva av en konsert i Norrlands största stad. Några veckor innan har festivalen Brännbollsyran ägt rum på samma scen och det är ingen vild gissning att Umeåborna är taggade på mer. Detta kan bli magiskt!

Karlstad

Nästan en månad senare är det dags för värmländska Karlstad att få besök av turnén som fått namnet ”Rullande åska”. Om det är något som rullat på är det biljettförsäljning då denna konsert är slutsåld. Om du haft turen att knipa en biljett är det bäst att säkra upp boende och dylikt så att du inte blir utan. Det finns många fina hotell för dig som vill lyxa till det.

Göteborg

Göteborgssonen Håkan på ett kokande Ullevi. Denna vinnande kombination har vi sett tidigare och nu är det alltså dags igen. För tillfället finns det inte bara en utan två konserter inplanerade i Göteborg och det kommer nog bli en upplevelse utöver det vanliga.