Ett kalas för de yngre i familjen

De första åren kanske inte födelsedagen har så stor innebörd som den har när barnen börjar uppfatta detta med födelsedag och att man kan bjuda hem kamrater och få mer presenter på så sätt. Ett kalas för de yngre i familjen kan vara för att det är roligt att ordna något speciellt för den som fyller år.

Något som kan vara uppskattat är ha tema på ett kalas, något som är speciellt populärt är Minionerna. Redan 2010 hade den första filmen premiär och de blev snabbt populära figurer. 2013 och 2015 så kom det uppföljare på de fantastiskt populära figurerna. Nu kan du ordna ett kalas med temat Minionerna, allt från papptallrikar, servetter till såpbubblepistoler. Allt som behövs till ett lyckat kalas kan man hitta.

Baka barnens favorittårta och beställ hem tårtbild i sugarpaste eller oblat med bild föreställande Minionerna. Detta kan bli en riktig hit på kalaset. I övrigt så se till att det finns inplanerat lekar så om det skulle bli tid över så plockas det fram en lek snabbt som är enkel att genomföra.

I övrigt så se till att alla trivs och att alla föräldrar fått information om när deras barn ska hämtas efter avslutat kalas. Genom att planera noga så kan detta bli en av de bästa kalas som barnet har fått. Självfallet så ska godispåsar med Miniontema också delas ut, antingen i en klassisk fiskdamm eller utan. Vi kan tycka att det är roligaste med fiskdamm.