Nya spel November 2016

Senhösten 2016 kommer ha en hel del intressanta spel och några är dessa är helt värda att ta en extra titt på samt att några av dessa kan vara en grym julklapp.

Call of Duty: Infinite Warfare – November 4.

Call of Duty serien fortsätter och denna gång så tar man spåret som Black Ops 3 slutade på och kör vidare. Det blir mer hektiska strider ute i rymden på rymdstationer och även flera ställen på marken. En av de mest populäraste kartorna i spelet som kom med första Black Ops har gjorts om i en ny stil och kartan är Nuketown med en futuristisk stil. Förbeställer du spelets special edition tillkommer en remaster av Call of Duty: Modern Warfare. Ett spel många anser skapade den moderna Call of Duty serien.

Dishonored 2 – November 11

Det mycket efterlängtade uppföljaren till Dishonored låter dig åter igen ta kontrollen över Corvo men denna gång så får man även en chans att spela Emily, kejsarinnan som man räddade i förra spelet. Spelet kommer att handla om hur Corvo och Emily ska ta tillbaka hennes imperium ifrån en oväntad inkräktare. Man kommer att få återse Corvos gamla förmågor men även se en viss förändring. Vi kommer även få chansen att spela på ett helt nytt sätt via Emily.